Xenical voor personen met fors overgewicht. Ken je dit?

Xenical is voor mensen met een fors overgewicht en wat goed werkt. Mensen proberen op alle mogelijke manieren af te vallen. Het is altijd wikken en wegen welke methode de beste is. Want op het begin bij een normaal dieet val je altijd zeer gemakkelijk af.


7 kilo afvallen

Dat is vanzelfsprekend maar als na een paar kilo eensklaps niks meer gebeurd begin je wel lichtjes te panikeren op de weegschaal. En dan beginnen de problemen, je begint aan jezelf te twijfelen, je denkt ben ik wel goed bezig? Wat kan ik nog meer doen om te vermageren, of nog bekender, je valt terug in je oude gewoontes.


Soms doe je het heel goed bij het afslanken en vermager je lichtjes iedere week, dit is allicht een hele goede structuur en ingesteldheid van jezelf. Beter 5 kilo eraf in 3 maanden dan 5 kilo in 2 weken. Natuurlijk is de laatse keus niet goed en deze moet je dan ook natuurlijk vermijden!


De nevenefecten zoals te weinig energie, calorieen, duizeligheid enz.. kunnen optreden wanneer je te intensief aan een dieet begint en behoud. Zo zijn er dus verschillende dieeten dat men aanraadt zoals een koolhydraatarm dieet, soepdieet of men gaat zelf drastisch over naar een gastric bypass. Is het allemaal nodig?


Wat kun je doen om gewicht af te vallen maar toch ook te behouden


Wat kun je doen om gewicht af te vallen en ook te behouden? Misschien is Xenical iets voor u? Xenical is een afvalpil specifiek voor mensen met fors overgewicht en het wordt aanbevolen dit te combineren met een caloriearm diet.

De bedoeling van een kuur is dat als je eraan begint je het ook afmaakt. Xenical is geschikt voor volwassenen en mag niet gebruikt worden door vrouwen die zwanger zijn. Het is de bedoeling dat na ongeveer 3 maanden dat je 10 a 12 percent afgevallen bent.


Hoe werkt Xenical en de bijwerkingen?


Xenical werkt zeer grondig. Op welk moment je jouw middag of avondmaal wil eten, neem je afvallen xenical globaal 15 minuten alvorens oraal een pil in. De pil zorgt ervoor dat als je teveel vet eet, dit afscheid. Dit kan voor een lichte vorm van diarree zorgen.

Het kan incidenteel winderigheid geven en je kan er ineens een lichte vorm van diarree van krijgen. Zorg derhalve altijd ervoor dat je extra ondergoed bij je hebt. Dit komt niet bij iedereen voor maar beter voorbereid dan niet. Na afloop van de Xenical kuur moet je wel een gezonde levensvorm er op na gaan houden. Gezond eten is belangrijk.


Doe je dat niet dan ontstaat er een jojo effect. Dit kan uiteraard nooit de bedoeling zijn Dus daarom deze waarschuwing, voor je aan dit dieet begint weet dat je je voedingspatroon volledig moet omschakelen maar toch nog kan genieten van lekker eten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *